Home Over Vakwerk op maat Referenties Contact

Geschiedenis

Woodsense is opgericht door Jacco Duits uit Zaltbommel. Tijdens zijn vakopleiding in houtbewerking heeft Jacco verschillende stages gelopen, onder andere als primair en voortgezet timmerkracht en restauratiemedewerker. Na zijn opleiding succcesvol te hebben afgerond, heeft hij geruime tijd als timmerman en meubelrestaurateur gewerkt en heeft zich in de loop der tijd ook weten te bekwamen in overige bouwwerkzaamheden. Door het vele naar volle tevredenheid geleverde werk kwam de stap om voor zichzelf te beginnen logischerwijs steeds dichterbij. Deze knoop is in oktober 2010 doorgehakt en daarmee was Woodsense geboren.

Heden

Vandaag de dag bedient Woodsense zowel particulieren als organisaties. Van het maken van meubels op maat tot complete verbouwingen en renovaties, deze opdrachten zijn letterlijk en figuurlijk in goede handen bij Woodsense. Het team waarmee wordt samengewerkt bestaat enkel en alleen uit echte vakmensen. Hierdoor wordt uw opdracht of project tegen de meest gunstige voorwaarden en met het allerhoogste niveau geleverd. Een overzicht van tevreden klanten kunt u bekijken op de pagina referenties. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en beantwoorden uw e-mail altijd binnen twee dagen.

Toekomst

Ook in de toekomst zal Woodsense haar vertrouwde kwaliteit blijven waarborgen. Wij hopen daarom dat u ook in de toekomst een beroep blijft doen op Woodsense, of hopen u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Deze website is de moeite waard om in de gaten te blijven houden, diverse fascinerende afgeronde projecten blijven toegevoegd worden onder ‘Vakwerk op maat’.
Handmade Quality Over Woodsense
Over